Ons kantoor

Betrokken advocaten met kennis van zaken

Een passende oplossing voor u. Dat is altijd het doel van de advocaten van Geurink & Partners. U kunt bij ons terecht voor juridisch advies en juridische procedures op het uitgebreide gebied van ondernemingsrecht – met onder meer agrarisch recht, contractzaken en insolventierecht – maar ook voor consumentenzaken, arbeidsgeschillen en familierecht.

Geurink & Partners Advocaten in Doetinchem werkt voor middelgrote en kleine ondernemingen en particulieren. Een persoonlijke benadering staat centraal in onze aanpak. Onze advocaten en mediators luisteren naar uw verhaal en zetten zich in voor een optimale oplossing van uw zaak. We zijn goed bereikbaar en de lijnen binnen onze compacte organisatie zijn kort om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Vanzelfsprekend kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van onze onafhankelijke specialisten – en dus op een hoge kwaliteit van onze juridische diensten. En dat tegen een helder en betaalbaar tarief.

Geurink & Partners treedt onder andere op voor bedrijven en particulieren uit onder andere Doetinchem, Aalten, Varsseveld, Vorden, Zelhem, Hengelo, Lichtenvoorde, Didam, Wehl, 's-Heerenberg, Zutphen, Ulft, Gaanderen, Gendringen, Silvolde, Terborg, Winterswijk, Ruurlo, Doesburg, Zevenaar, Arnhem, Velp, Nijmegen, Dinxperlo en Groenlo.